V-ați găsit Bacăul! – 31 octombrie

Marcelu, Dragoșelu și turma

N-a fost să fie. Toate zvonurile cum că mai mulți pesediști de frunte plus un șef de serviciu de informții s-ar fi săturat de „Pablo”-ul PSD-ului local s-au dovedit a fi doar fumigene. Sau cei care au fost într-adevăr sătui n-au avut destule cojones în pantalonii politici. Nici măcar nu mai contează, congresul pesediștilor s-a dovedit a fi un fel de Cântarea României mai grețoasă și mult mai greu de digerat pentru navii care încă mai cred în justiție, dreptate, administrație și politică.

Într-un cor de laude și lacrimi de mulțumire adresate liderului absolut, delegații partidului au votat așa cum le-a fost transmis pe diverse căi, pentru a vedea și Marcelu de la București că Dragoșelu județean este iubit, mult iubit și prea iubit de la râu până la ram. Mai era un pic și aduceau inclusiv copii îmbrăcați în uniforme conforme cu proslăvirea băloasă.

Pentru mine este un mister cum a ajuns atât de slugarnică această filială, în care am activat cu ceva ani în urmă. Toate cozile de topor au ajuns în diferite funcții și acum răspund la comenzile europarlamentarului fără să scoată vreun sunet.

Fiindcă Marcelu a văzut cu proprii ochi întru slava Dragoșelului, pot paria că îi va acorda vreo funcție pe la Palatul Victoria, asta în cazul nefericit pentru toți în care partidul ăsta devenit o turmă va mai presta și alte nimicuri la guvernare după 2024. Nu știu alții cum sunt dar eu când mă gândesc la vremurile trecute, mi se cam face greață de prezent. Oricum ar fi fost PSD-ul din perioada mea, mai existau acolo niște oameni care avea și idei proprii, nu doar mimau îndoiți de la mijloc pe cele ale șefilor politici. În momentul de față, aștia au idei dar nu sunt de acord cu ele.

Deja nu mai este trist pentru Bacău, a devenit comico-tragic ca Dragoșelu și lingăii lui să rămână prin funcții pentru alți patru ani după alegerile viitoare . Hăhăitul de jale atinge note mult mai înalte atunci când realizezi că nu există opoziție. PNL Bacău este doar o glumă, USR-i o poantă seacă, AUR nu prea știe ce-i cu el și ce vrea de fapt, în afară de nunți cu public, restul oricum sunt prea mici. Și chiar atunci când au fost mai mari, nu au mișcat nimic în sensul unei opoziții seriose la Dragoșelu.

Marii apărători ai dreptății, justiția aia europeană pentru care au ieșit niște sute de mii de români pe străzi are ochii larg închiși atunci când vine vorba despre proaspătul uns peste vechea unsură. Și sunt închiși nu pentru că ar fi incompetenți, ci pentru că mai degrabă aduce a protecție. Așa stau lucrurile în acest moment.

Hai, liberare!

LLI-Lucaș, contributor Radio Easy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *