Veste Bună: Unifarm promite că-și va lua spitalul nefolosit de pe stadionul LETEA

”Zilele trecute, la primărie a aterizat o veste bună, semnată de directorul general interimar al UNIFARM: în circa 3 săptămâni vor elibera terenul, solicitându-ne ca între timp să nu procedăm la evacuarea bunurilor”

Vestea a fost anunțată de către viceprimarul Cristian Ghingheș (viceprimar !?), pe Facebook.

Spitalul modular amplasat pe baza sportivă ”Constantin Anghelache” (n.r.Letea) nu a funcționat niciodată. A fost instalat în luna mai 2020, iar situația lui a primit eticheta de ”risipă a banului public în sistemul sanitar”. Fiind considerat o unitate medicală mobilă, iar investiția, în valoarea 3 milioane de euro, aparține companiei naționale Unifarm.

Ghingheș a făcut presiune la UNIFARM

”Mai țineți minte demersurile pe care le-am făcut recent privind eliberarea Bazei sportive Letea de cortul gonflabil ce ocupă terenul de fotbal? Am transmis o somație, în ciuda comentariilor (pe care încă nu le-am înțeles) ale fostului prefect…Ulterior, așa cum mi-am asumat deja public, voi face tot ce ține de mine ca acest stadion să reintre în circuitul sportiv. Sper, totuși, ca și aceste corturi de 3 milioane de euro, achiziționate de UNIFARM la comanda IGSU, să își găsească locul pe undeva și mai ales rolul.” Cristian Ghingheș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *