Viceprimarul Bacăului, Cristian Ghingheș ne ține la curent cu activitățile pe care le are în Primărie

“Mai țineți minte când fostul primar ne spunea prin septembrie că “rezerva de apă va fi gata în cel mult o lună” sau cum se lăuda cu ea ca mare realizare pe pliante? De fapt, nici nu se lucrase la acea dată la toate componentele sale!

Cel mai bun exemplu: zona sensului giratoriu de pe strada Abatorului (Lidl-Dedeman), unde este prevăzut un cămin de racord unde abia acum încep lucrările, în baza actului adițional ce prelungește contractul de execuție cu Branpis. De aici pleacă tronsonul al conductei ce se întinde până la intersecția cu str. Vasile Pârvan, fiind montată o conductă în lungime de 960 de metri liniari.

M-am deplasat la o ședință în teren, la fața locului, pentru a mă asigura că executantul (societatea Branpis, care a avut serioase întârzieri și probleme de execuție pe alte proiecte anterioare ale municipalității) înțelege că trebuie să aducă terenul la starea inițială după montarea conductelor, inclusiv amenajările din sensul giratoriu ce trebuie temporar dezafectate.

Am moștenit un proiect necesar, dar prost supervizat, și e datoria noastră să îl ducem la capăt. Va fi deranj în acest sens giratoriu ca în multe alte șantiere pe care le veți vedea prin oraș in următorii ani, dar trebuie să știți că toate vor fi atent urmărite astfel încât lucrările să fie de calitate, iar constructorii să se achite de responsabilitățile contractuale până la capăt, fără să tolerăm “scăpările”, cum au făcut foștii decidenți.” a scris Cristian Ghingheș pe pagina sa de Facebook.

Foto: zdbc.ro

Un comentariu

  1. Viceprimarul Moroseanu ce face?Doar ocupa scaunul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *