Viceprimarul Dragoș Ștefan cere socoteala societății de servicii publice

În urma apariției raportului Curții de Conturi și a refuzului primarului Necula dar și a consilierilor locali ai PSD de a se discuta în plenul Consiliului Local despre concluziile auditorilor Curții, viceprimarul Dragoș Ștefan cere public conducerii SSPM să dea dovadă de transparență. 

Asta ar însemna ca la o proximă ședință, directorul Zaharia să vină în fața consililor locali și să explice, cu date și documente, ce lucrări s-au făcut în Bacău, ce prețuri s-au practicat, câți bani s-au încasat de la primărie, câți mai sunt de încasat și ce s-a întâmplat cu fondurile intrate în bugetul societății. Totodată, viceprimarul vrea să știe care este ponderea personalului de conducere în societate. 

Reamintim că în raportul preliminar, inspectorii de la Curtea de Conturi susțin că SSPM a practicat prețuri de două până la patru ori mai mari decât prețul pieței și a umflat artificial facturi. “Solicit public conducerii Societăţii de Servicii Publice Municipale Bacău să prezinte situaţia economico-financiară, să dea dovadă de transparenţă şi responsabilitate.Avem tot dreptul să ştim ce lucrări au executat, la ce preţuri şi ce au făcut cu banii pe care i-au încasat de la Primaria Bacău”, zice viceprimarul într-o postare pe Facebook. 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: