Video: o femeie de etnie romă a găsit un portofel plin cu bani și l-a predat polițiștilor locali

În portofel erau peste 1.600 de lei și mai multe documente personale. Femeia care găsit portofelul l-a restituit proprietarului împreună cu polițiștii locali. Proprietarul i-a oferit o recompensă, dar femeia a refuzat cadoul financiar.

Episodul cu final fericit s-a derulat în Parcul Nord, acolo unde o femeie din zonă și-a uitat portofelul pe o bancă. Mai multe persoane de etnie romă, care erau,la rândul lor, în parc, au observat portofelul, l-au luat și l-au predat unui echipaj de la Poliția Locală, care se afla în timpul serviciului de patrulare. Cei care au găsit portofelul le-au oferit polițiștilor indicii despre persoana păgubită.

”Împreună cu o pesoană din grup am mers la domiciliul doamnei, însă aceasta nu a fost găsită acasă, motiv pentru care s-a întocmit proces verbal de predare-primire între doamna care l-a găsit și agentul nostru”, ne-a declarat reprezentantul Poliției Locale Bacău

După o oră de căutări, în care polițiștii locali o căutau pe păgubită, iar păgubita își căuta portofelul prin parc, situația s-a rezolvat.

”Uimită de gestul persoanei de etnie romă, doamna care a pierdut portofelul a dorit să-i ofere o sumă de bani femeii cu simț civic, însă a fost refuzată”, adaugă cei de la Poliția Locală.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *