VIDEO. ”Viralul” de pe TikTok – Gp Blaze s-a casătorit în Bacău, cu Izabela Badaric. Ambii, foști participanți la emisiunea ”Mireasa”

GP Blaze este originar din Nigeria, are 26 de ani, și a venit în România în 2015.  Pe numele real Godspower Morris Okpata, Blaze este acum noul concurent de la Mireasa sezon 3.

Blaze susține că viața în Nigeria era destul de grea și a plecat de acolo cu gândul la „totul sau nimic”. A venit în România cu o bursă de studii la Universitatea Maritimă din Constanța.

„Am 26 de ani și sunt din Nigeria, am venit în România în 2015, am avut o bursă de studii. Am studiat la Constanța, la Marină. Am decis să mă mut în București să fac masterul la Universitate, la Administrarea afacerilor.Am încercat să fac ceva diferit, după patru ani de inginerie, am vrut să fac ceva diferit. Am ănceput să fac vlog. A fost greu, mai ales când aveam examen mâine, dar eu trebuia să postez ceva pe Youtube sau social media.”, a povestit GP Blaze.

Tatăl meu lucrează la Universitate, iar mama mea nu muncește. Am cinci surori și doi frați. Mâncam la 2-3 zile. A fost foarte greu. Când îi ceream tatălui meu bani, îmi zicea că nu are. Am decis să vin la studii în România și să mă folosesc de talentul meu de pe Youtube”, a mai spus GP Blaze de la Mireasa sezon 3, potrivit viva.ro

Mireasa lui, Izabela Badaric, concurenta din sezonul 3 Mireasa, se consideră o femeie independentă, empatică, competitivă, sufletistă și puternică, mai ales luptătoare, caldă. Defectele ei sunt: are impresia că toți oamenii sunt ca ea și a fost dezamăgită, puțin naivă, crede prea mult în oameni. Nu are un tipar fizic la bărbați, dar vrea ca viitorul soț să fie bun ascultător. E de profesie detectiv particular.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: