Vine valul cu șomajul….punem masca…vine vara

Premierul Ciucă și șeful DSU Arafat se pregătesc pentru valul 5: șomajul tehnic, folosirea măștilor FFP2 și testarea în școli.

Discuțiile iau în considerare ca oamenii învețe să poarte corect masca chirurgicală sau cu standardul de protecție FFP2 – ca și măsură de prevenție, testele în școli, dar mai ales introducerea șomajului tehnic pentru angajați.

De la jumătatea lunii…vine valul

Valul 5 al pandemiei va ajunge în România în cel mult 3 săptămâni, a declarat în 21 decembrie 2021 premierul Nicolae Ciucă, la finalul întâlnirii cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, el spunând că a primit de la aceasta un semnal că România trebuie să fie cu adevărat pregătită pentru a face faţă. La rândul său, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a spus că valul 5 va dura cel puțin 2 luni, conform hotnews.ro

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă a convocat, luni, o ședință, la sediul Guvernului, pentru a analiza măsurile de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, la care au participat miniștrii și reprezentanți ai ministerelor Sănătății, Finanțelor, Justiției, Educației, Muncii și Solidarității Sociale, precum și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *