Vineri 15 ianuarie 2021, a avut loc prima ședință a Consiliului de Garnizoană din anul 2021

Vineri 15 ianuarie 2021, s-a desfășurat prima ședință din anul 2021, a Consiliului de Garnizoană Bacău. Activitatea s-a desfășurat în baza regulamentelor militare în vigoare și a fost condusă de Comandantul Garnizoanei Bacău, general de flotilă aeriană Leonard-Gabriel Baraboi. Au participat comandanții unităților militare din Garnizoana Bacău, reprezentanți ai instituțiilor Sistemului Național de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională și membri ai Consiliului de Garnizoană.

Ordinea de zi a cuprins analiza stării disciplinei militare în Garnizoana Bacău pentru anul 2020 și discutarea programului activităților din anul 2021.

Analiza de la nivelul Garnizoanei Bacău confirmă efortul comun și buna coloborare dintre unitățile militare ale Ministerului Apărării Naționale și celelalte structuri din Sistemul de Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, ale Administrației Publice Locale, precum și cele stabilite cu populația civilă, toate acestea dovedind profesionalism, implicare și corectitudine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *