Vizită de lucru a primarului Lucian Daniel Stanciu Viziteu. S-au văzut..mai rămâne de făcut!

Primarul Lucian Daniel Stanciu Viziteu le-a făcut o vizită băcăuanilor din zona Narcisa, mai precis celor de pe str. Victor Babeș și celor de pe Republicii, potrivit postării făcute pe Facebook de edil.

”M-am bucurat să-i întâlnesc, tineri și vârstnici, să vedem împreună ce situații delicate există și cum le putem soluționa. Oamenii au dorit să-mi comunice multe din necazurile și ofurile lor. Am văzut problemele diverse, de la lipsa locurilor pentru parcare și a unor locuri de joacă, până la dificultățile de circulație, lipsa trotuarelor și spațiile dominate de buruieni și mizerie, adică adevărate focare de infecție pentru comunitate. Le-am dat asigurări că vom face tot ce putem pentru a rezolva problemele” – Lucian Daniel Stanciu Viziteu

După ce vizita de lucru a luat sfârșit și a ajuns să fie prezentată în mediul on-line, au apărut reacțiile băcăuanilor care au așteptări în continuare

Elvira Măgirescu: ” Domnule primar!  De un an de zile ce ați făcut, concret, privind aceste situații???? Este un oraș foarte neîngrijit.”

Victoria Tofan: ”La fosta piață Aviatori când veniți? Sa vedeți mizeria de la ghena de lângă XXX și pietrișul aruncat, în lateral-spate, în loc de trotuar, pe unde trebuie sa trecem când vrem să ajungem la vreo farmacie și magazinele de la Narcisa… Aveți ce vedea, doar să vreți…

Nicoleta Hrenovici:”Vă așteptăm și în cartierul Valea Albă să vedeți cum cad copacii pe noi!”

Camelia Cata: ”E bine că vă interesați ! În primul rând dacă oamenii ar fi civilizați nu s-ar ajunge la focarul de infecție! Unii își dau interesul să facă grădini frumoase și alții aruncă gunoiul de la balcon! Civilizația nu este în aplicare pe la noi, plus că cei de la curățenia stradală o lălăie grav, ba la telefon, ba pe la colțuri rezemați în măturoi! Trebuie mai multă seriozitate și amenzi la cei care fac mizerie !!! Spor la reguli!

La rândul lui, primarul, prin intermediul aceleiași postări de pe Facebook, a transmis: ”Ne dorim un oraș al băcăuanilor în care bunul simț, curățenia și ordinea să devină ceva firesc.”

Piedone de Bacău

Filmulețele postate de primarul Sectorului 5 din Bcurești, Piedone, au ajuns și la sufletul băcăuanilor. Vor un Piedone și în Bacău.

”Domnul Piedone este exemplul perfect de lider, dacă îl urmați câștigați ceva mult mai interesant decât banii.. și anume împlinirea, binecuvântarea, respectul, recunoștința, și energia transmisă de oameni” 

E greu să-i împaci pe toți

Bertha Cheptanaru: ”Așa trebuie să vorbiți cu oamenii și să vedeți realitatea pe teren. Felicitări!

Ellas Elena: ”Si numai cu vârstnicii stați de vorba? Tineretul nu este important și nu face parte din acest județ? În toate întâlnirile la toți doar cu vârstnicii discuta. Lipsa locurilor de muncă bine plătite este un factor extrem de important, care face ca tinerii să plece din țară.

Dan Petrescu: ”Să sper că vor exista și urmări …la poze pe Facebook și mesaje suntem cu toții buni .Fapte …de asta au nevoie oamenii.”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *