Viziteu către Câțu: ”Numeroase grădinițe, școli, spitale riscă să rămână fără încălzire la iarnă”

Primarul Bacăului, Lucian Daniel Stanciu Viziteu, anunță că adminstrația pe care o conduce nu poate suporta costurile privind încălzirea unităților școlare în iarna ce urmează. Astfel, edilul îi solicită premierului Florin Cîțu bani pentru plata facturilor. Acesta mai spune că am putea asista la o premieră neagră: copii băcăuanilor ar putea sta în frig la creșe, grădinițe sau în școli.   

”Îi cer premierului Florin Cîțu să intervină rapid pentru a ajuta zecile de primării din toată țara, cu operatori de termie bazat pe gaze naturale, pentru a putea furniza căldură și apă caldă si iarna aceasta. Din păcate, numeroase creșe, grădinițe, școli, spitale riscă să rămână fără încălzire la iarnă, din cauza faptului că prețul a crescut chiar și de trei ori. Fără o intervenție a Guvernului aproape toți operatorii de termie centralizată nu vor putea susține costurile încălzirii. Situatia este critică și nu avem vreme de pierdut! Nu e despre politică, e despre oameni!”- a scris pe Facebook – Lucian Daniel Stanciu Viziteu

Preţul gazelor naturale înregistrează o creştere istorică, iar asta este o veste proastă pentru toată lumea. Costul gazelor este deja la un nivel record şi se pare că va continua să crească.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: