Wizz Air lansează 12 noi rute din Bacău către 6 țări, începând cu 29 octombrie 2020

Compania aeriană Wizz Air va aloca 2 aeronave Airbus A320 pe aeroportul Bacău în noiembrie 2020. Odată cu înființarea noii baze, Wizz Air a anunțat și lansarea a 12 noi rute din Bacău către 6 țări începând cu 29 octombrie 2020. Aceasta este a șaptea bază a companiei din România și a doua în regiunea istorică a Moldovei din România, după cea de la Iași. Biletele pentru toate rutele noi pot fi deja rezervate pe site-ul sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene.


József Váradi, CEO-ul Wizz Air Group

„Anunțul de astăzi subliniază angajamentul nostru față de România. Suntem deja cel mai mare operator din țară și rămânem fideli misiunii noastre de liberalizare a călătoriilor aeriene nu numai în capitale, dar și pe aeroporturile regionale. Deschiderea celei mai noi baze Wizz Air și alocarea a două aeronave moderne, de ultimă generație, subliniază importanța pieței românești pentru operațiunile noastre. Adăugând astăzi 12 noi rute interesante și păstrând protocoalele noastre de igienizare la cele mai înalte standarde, suntem siguri că tarifele ultra-reduse ale Wizz Air și rețeaua de rute extraordinare vor face călătoriile să fie accesibile pentru tot mai mulți pasageri din România.” a declarat József Váradi, CEO-ul Wizz Air Group

Cele 2 aeronave Airbus A320 vor susține operațiunile a 12 noi rute către: Torino, Veneția Treviso, Bologna, Roma Fiumicino, Milano Bergamo, Catania (Italia), Larnaca (Cipru), Londra Luton, Liverpool (Marea Britanie), Memmingen / München Vest (Germania), Billund (Danemarca) și Bruxelles Charleroi (Belgia). Rețeaua extinsă de 37 de rute Wizz Air către regiunea Moldovei din România – inclusiv 18 rute către Iași și 7 rute către Suceava – va sprijini turismul local, va aduce mai mult capital în regiune și va conecta Bacăul cu destinații noi și interesante.

Anunțul de astăzi vine pe măsură ce noua eră a călătoriilor igienizate începe la Wizz Air. Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectuezetoate achizițiile premergătoare zborului online (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority etc.) pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.


Oana Daniela Chelaru, Președinte Executiv al Aeroportului Internațional George Enescu

„Mai multe proiecte de modernizare au fost implementate pe Aeroportul Internațional George Enescu din 2015. Investițiile au inclus construcția unui nou terminal de pasageri, turnul de control al traficului aerian, parcări și alte construcții necesare unei infrastructuri aeroportuare moderne. De asemenea, un alt proiect foarte important, în curs, urmărește creșterea capacității portante și modernizarea pistei și a suprafețelor de mișcare aferente. Există investiții prin care administrația aeroportului dorește să îmbunătățească condițiile de procesare a pasagerilor, să atragă noi operatori aerieni și, evident, zboruri și destinații noi spre Bacău și dinspre Bacău.” a tinut sa adauge Oana Daniela Chelaru, Președinte Executiv al Aeroportului Internațional George Enescu din Bacău.

**Tarif pentru un singur segment, inclusiv taxa de administrare. Include un bagaj de mână (dimensiuni maxime : 40 x 30 x 20 cm).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *