Vaccin împotriva unei noi boli inventate va fi gata în 100 de zile

Se preconizează că în curând va apărea un virus nou pandemic și deja s-a fixat perioada de 100 de zile în care va fi gata pentru injectarea populației.

Acesta este făcut într-u laborator științific al unei echipe de cercetători britanici, așa cum se relatează de către DPA/PA Medica.

De asemenea, și cercetătorii de la Universitatea Oxford analizează modul în care poate fi adoptat vaccinul pe care l-au creat împotriva Covid-19 pentru o boală necunoscută.

Acestor cercetători li se acordă 80 de milioane de dolari americani pentru acest proiect.

Astfel, se vor dezvolta vaccinuri prototip împotriva virusurilor cu ,,risc ridicat,, care pot duce la o nouă pandemie.

Se lucrează la producția de doze pentru ca vaccinurile să fie pe piață, în eventualitatea unui nou focar.

Agerpress precizează că, atât profesorul Andrew Pollard, cât și directorul Oxford Vaccine Group sunt pregătiți și și-au luat un angajament în cercetarea cât mai rapidă, pentru a preîntâmpina o nouă pandemie.

Pollard are o experiență de 30 de ani în dezvoltarea de vaccinuri, el fiind cel care a răspuns la Covid-19 cu vaccinul Oxford Asteca-Zeneca.

În parteneriat cu cu A. Pollard, dr Richard Hatchett, directorul executiv CEPI va face o expertiză a oamenilor de știință de la Oxford în materie de vaccinuri.

Se pare că specialiștii ai Agenției de Securitate Sanitare a Marii Britanii (UKHSA) au început să lucreze pentru vaccinurie împotriva acestei noi pandemii la laboratorul de înaltă securitate Porton Down din Wilshire.

Ne întrebăm, oare cât se va prosti populația lumii, având în vedere că nu se cunoaște această boală, în schimb, ei fac un nou vaccin pentru a distruge sistemul imunitar și alte organe prin substanțe total necunoscute întregii mase și mai ales, câți mai trebuie să moară ca să ne dăm seama de această Mafie a mediamentelor pe glob?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *