Primăria Bacău sau cum să te învârți în jurul garajelor sau spațiilor verzi fanteziste de pe Ștefan cel Mare

Dezbaterile din Consiliul Local Bacău se rotesc precum o roată desumflată.

În secolul 21 vom ajunge să ne cântărim gunoiul, mergem pe bicicletă, deși traficul și gropile din oraș arată mai rău decât într-un oraș bombardat din Ucraina.

Se vorbește permanent despre CRAB-ul care strânge robinetul de apă oricând i se năzare dar aruncă vina pe castor.

SSPM, firma primăriei – în faliment, dar chemăm sri-lankezi pentru șantierele din Bacău.

Actoria americană pare amatoricească în comparație cu Consiliul Local Bacău.

Dacă s-ar inventa „Oscarul Politic”, James Cameron, cu al său Titanic, ar fi devansat de film-serialul din CL Bacău, care tine să întreacă chiar si saga „Tânăr și neliniștit”.

Nevoile băcăuanilor sunt altele. Vorbim de insule verzi pentru pubele de gunoi care, în pofida temperaturilor nu foarte ridicate, „transmit un miros” ca un mesaj pentru a nu se uita statutul de oraș pe care l-am putea numi, fără drept de apel, o comună mărginașă.

Este o obișnuință a LDSV să părăsească Sala de Consiliu în momentul în care este pus la colț, fiind protejat și acoperit de o „Loredamiai Groaza”, o consilieră USR-istă cu iz EMO, care nu prea știe ce caută și ea pe acolo.

Totuși, avem în consiliu și un fel de Piedone al sectorului 5 din Capitală, care are curaj, dar nu are armele necesare. Întrebările pertinente nu prezintă nici un interes pentru majoritatea administrativă a Bacăului.

Proiectele se votează prin vot secret, deci lipsa de asumare și de responsabilitate reprezintă un sport național, cu sediul la CL Bacău.

Redactor Andrei Goci

Sursa foto desteptarea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *