Primarul Bacăului, Lucian Viziteu, se contrazice în Ședința Extraordinară de Consiliu, în probleme cu garajele. Gigi Candet, consilier local al PPU, îl confruntă pe primar: „Din aceste parcări au ieșit bălării […] Confundați merele cu perele!”

Consilierul local PPU, Gigi Candet a „atacat”, în cadrul Consiliului Local Bacău de astăzi , 31 octombrie 2023, problema privind garajele și investițiile de toaletare și însămânțare de gazon din fonduri europene.

”Nu ar fi cazul să terminăm cu unele și să continuăm cu altele?[…] Pe de-o parte le amenajăm, pe de-o parte le stricăm?”, a susținut Gigi Candet.

Ca „Toma Necredinciosul”, primarul Viziteu răspunde că „Nu cred că a fost doar o dată când s-a trecut pe strada Ștefan cel Mare pentru parcări, pentru a se însămânța și îngriji gazonul!”

”Din păcate, se vede cu ochiul liber că pomii nu au fost toaletați niciodată, confundați merele cu perele”, mai spune consilierul local Gigi Candet.

De asemenea, întrebarea este de ce nu s-au făcut de acum doi ani?

Primarul Viziteu se apără dar recunoaște că proiectul pe fonduri europene este pentru locurile de parcare, cu un cost de 9.000 de euro/ loc.

”Acest calcul este eronat! Costurile sunt unele normale pentru astfel de proiecte, atât pentru spații verzi, salubritate, iluminat”, a susținut primarul Viziteu.

Nu este ceva nou în faptul că Viziteu se contrazice din nou și din nou, iar asta denotă faptul că nu știe cum să se fofileze de la adevăratele probleme, spunând enervat de mai multe ori în timpul Ședinței, ca un tic verbal ce-l trădează, termenul ”ERONAT”.

Din păcate, „eronat” este un cuvânt ce nu ar trebui să existe în vocabularul acestuia, ci mai degrabă, ar trebui să se apuce să facă proiectele pe rând, mai ales cele care sunt stringente, și să nu mai deformeze realitatea și să treacă la fapte.

Așadar, există suspiciuni pe anumite proiecte, care țin de eligibiliatea realizării lor pe fondurile europene.

Totodată ne întrebăm: Cine este vinovat?

Redactor Miruna Goci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *