Accident feroviar pe raza comunei Itești. S-au înregistrat 5 victime

Update ora 19:00 La data de 6 iulie in jurul orei 15.30, polițiștii băcăuani au fost sesizati despre producerea unui eveniment rutier in loc. Dumbrava. La fata locului politistii au constatat ca un barbat de 65 ani, din Bacau, in timp ce conducea un autoturism pe directia Itesti-Dumbrava, la trecerea la nivel cu calea ferata, nu a respectat semnalele acustice si luminoase aflate in functiune, s-a angajat in traversarea caii ferate si a fost surprins si accidentat de o garnitura de tren persoane.

In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto si a unui barbat de 64 ani, din Bacau, pasager pe locul din dreapta al autoturismului lovit precum si decesul a trei persoane cu identitate necunoscuta care se aflau pe bancheta din spate din acelasi autoturism. Atat conducatorul auto cat si mecanicul garniturii de tren, un barbat de 26 ani, din jud. Suceava, au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0 in ambele cazuri.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa in care se efectueaza cercetari pentru stabilirea identitatii persoanelor decedate in urma evenimentului rutier si a imprejurarilor producerii acestui accident.

Știre inițială: In aceasta după amiaza pe raza comunei Itești, sat Dumbrava a avut loc un accident feroviar în care a fost implicat un autoturism, dar și garnitura de tren Inter Regio 1751, ce circula pe relația București Nord – Suceava.

În urma evenimentului feroviar s-au înregistrat 5 victime (3 persoane decedate și 2 persoane rănite).
Persoanele rănite au fost preluate de echipajele medicale.

La volan se afla un bărbat de 65 de ani care în urma impactului a suferit rani usoare, momentan aflându-se în stare de șoc. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0. Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpa. Motivul accidentului fiind neatenția la volan.

Nu s-au înregistrat victime din rândul călătorilor sau a personalului.
Trenul nu a deraiat. Circulația feroviară este blocată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *