Accident rutier deosebit de grav la Filipești

UPDATE:. In aceasta după amiaza a avut loc un cumplit accident rutier intre localitățile Dumbrava – Filipesti, in care au fost implicate doua autoturisme. Din spusele martorilor soferul autoturismului marca bmw a pierdut controlul volanului, intrând pe contrasens si izbind frontal un autoturism marca voslwagen care circula regulamentar.

Doi barbati si o femeie au murit iar alte doua persoane au fost grav rănite după impactul frontal dintre cele două mașini.

Cele trei victime, in varsta de 18, 19 respectiv 55 de ani au decedat dupa mai multe manevre de resuscitare, alte doua victime au fost preluate de ambulanta si transpotate la spitalul Judetean de urgenta din Bacau.

La fața locului s-au deplasat 2 autospeciale pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, 3 echipaje SMURD de la detașamentul Bacau si alte 5 ambulante SAJ. In sprijinul acestora, au sosit autospeciale si de la Roman.

Din primele cercetari, cauza accidentului fiind explozia unui cauciuc al autoturismului marca bmw care a pătruns pe contrasens.

ȘTIRE INIȚIALĂ: In aceasta după amiaza Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bacău a fost sesizat de producerea unui accident deosebit de grav, pe raza localității Filipești.

La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD de la detașamentul Bacau si 4 ambulante SAJ, dar și de Roman se deplaseaza o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apa și spumă, un echipaj SMURD.

Urmarile accidentului de la Filipesti: 4 victime descarcerate dintr-un autoturism, 3 preluate de amulante SAJ, o victima inconstienta, se efectueaza încă manevre de resuscitare; o victima descarcerata din cel de al doilea autoturism VW, inconstienta, se efectueaza manevre de resuscitare.

https://www.facebook.com/EMCPRESS1/videos/491317638890378

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: