Arena Mall Bacău isi extinde suprafata

Corpul nou de clădire potrivit catalinbejan.ro va găzdui un hipermarket, spații comerciale noi, o zonă de roof-top și o scenă pentru evenimente (catwalk, piese de teatru, stand up comedy, concerte, DJ party etc.), un parc pentru copii, două restaurante și un sky bar.

Dupa extindere suprafata totala care va putea fi inchiriata de comercianti va fi de aproximativ 42.000 de metri pătrați, de asemenea va fi amenajata si o parcare supraetajată care va avea o capacitate de aproape 500 de locuri, numărul total al locurilor de parcare ajungând la 1.300. Lucrarile vor incepe în cursul lunii septembrie 2019, finalizarea construcției fiind programată pentru data de 30 noiembrie 2020.

Ca urmare a schimbarilor din ultima perioada privind comportamentul consumatorilor, centrul comercial Arena Mall din Bacau isi va extinde suprafata comerciala, oferind clientilor mai mult entertainment, o zona pietonala, spatii verzi, terase, loc de joaca interior si exterior, precum si un hipermarket. Astfel, Arena se va transforma dintr-un «retail center» intr-o destinatie urbana in care poti sa iti faci cumparaturile, sa te distrezi si sa te relaxezi alaturi de familie sau prieteni”, declara Ovidiu Budeanu, dezvoltator si actionar Arena Mall Bacau.

Sursa:catalinbejan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *