Asociația pentru Dezvoltare Activă ADA lansează un nou număr al revistei Youth for Democracy

După o vară plină de evenimente, de educație nonformală și promovarea implicării active și democrației participative în rândul tinerilor, Asociația pentru Dezvoltare Activă ADA lansează un nou număr al revistei Youth for Democracy!

Prin cel de-al doilea număr al revistei Youth for Democracy se urmărește punerea în prim plan de proiecte și initiative ale tinerilor gândite pentru crearea și dezvoltarea de oportunități pentru tineri, cât și pentru dezvoltarea unei comunități sustenabile.

În acest număr descoperim cum luptă tinerii pentru a trage un semnal de alarmă asupra schimbărilor climatice, prin inițiativa Fridays for Future, aflăm mai multe despre proiectul prin care se va realiza prima strategie de tineret a județului Prahova, cât și despre ce înseamnă munca socială.

„De asemenea, sunt prezentate proiecte și inițiative ADA prin care tinerii sunt implicați în comunitate și în luarea deciziilor care îi privesc, indiferent de mediul din care provin” – Bianca Cristina Butacu, coordonatorul proiectului Youth for Democracy.

Revista a fost realizată de grupul de inițiativă al proiectului Youth for Democracy, implementat de Asociația pentru Dezvoltare Activă ADA în perioada ianuarie – decembrie 2019 prin programul Corpul European de Solidaritate. Prin acest proiect, ADA își propune creșterea gradului de participare la viața democratică a tinerilor din județul Bacău în perspectiva alegerilor europene și naționale din 2019 și 2020, prin activități de informare și formare a competențelor democratice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *