Au început inscrierile pentru „GALA TINERETULUI BĂCĂUAN”

In acest an se va desfășura prima ediție a Galei Tineretului Băcăuan, care va avea loc pe data de 4 Mai 2019 , între orele 17.00-19.00, la Sala Ateneu din Bacău.

Gala Tineretului Băcăuan este un eveniment deosebit de important care are drept scop recunoașterea meritelor tuturor celor implicați în proiecte și inițiative de dezvoltare a comunităților de tineri din județul Bacău.

Federația Tinerilor din Bacău, organizează acest eveniment din dorința de a fi mai aproape de tineri, de a le recunoaște adevărata valoare și nu în ultimul rând, pentru că tinerii au arătat de nenumărate ori că SE POATE!

Dacă ai realizat un proiect în anul 2018 la unul din domeniile de mai jos, asigură-ți un loc în competiție, prin completarea formularului de înscriere în perioada 09-21 aprilie. Candidaturile depuse după data de 21 aprilie 2019 nu vor intra în competiție.

Domeniile la care poți participa cu proiectul tău, sunt următoarele:
cultură, incluziune socială, internațional, educație și învățare, mediu, sport și un stil de viață sănătos, antreprenoriat, muncă și angajare, participarea tinerilor în comunitate, tânărul anului 2018
popularitate.

Motto: Tinerii aduc viitorul mai aproape!

Mai multe detalii puteti afla de pe www.galatineretuluibacauan.ftbc.ro .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: