Au început sa apară primele efecte ale ploilor din aceasta după amiază

În urma ploii torențiale din aceasta dupa amiaza au inceput sa apara si efectele. La aceasta ora aproximativ 2500 de consumatori au rămas fără energie electrică. Echipe ale DelGaz Grid acționează deja pentru depistarea și remedierea defecțiunilor.
De asemenea conform ISU Bacău, trei localități, respectiv Brătila, Bârsănești și Buhoci au rămas fără curent electric, iar Oneștiul este parțial nealimentat. 30 de posturi de transformare sunt nealimentate.

Începând cu ora 23:00, circulația rutieră va fi întreruptă pe DN 2F, km 38+865, pe raza localității Străminoasa (județul Bacău), la limita cu județul Vaslui. Situația este impusă de precipitațiile abundente din această seară, care au condus la umplerea secțiunii podului provizoriu din localitate, existând risc de deversare.

Circulația va fi întreruptă până la scăderea nivelului apei. Ca rute alternative, conducătorii auto au la dispoziție DN 2 și DN 15D, Bacău – Adjud – Podu Turcului – Barlad – Vaslui, respectiv DN 2-DN 11A-DN 24, Bacău – Roman – Negrești – Vaslui.

Circulație îngreunată pe DN 11, km 122-126, Filipești, și între km 136-144, Onești – Bălăneasa, județul Bacău, pe fondul ploilor abundente. Se înregistrează porțiuni cu potmol și balast pe carosabil, transportat de ape de pe drumurile laterale.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *