Cazul tinerei de 18 ani ucise la comanda părinților. Tatăl tinerei, arestat de Poliția Italiană, după doi ani de căutări

Poliția Italiană a arestat ieri un bărbat pakistanez care este judecat pentru uciderea propriei fiice.

S-a aflat că motivul crimei a fost acela că tânăra de 18 ani ar fi refuzat să se căsătorească cu un văr din țara natală.

Cadavrul fetei a fost dezgropat în septembrie 2022 din curtea unei ferme abandonate, locul unde lucra tatăl ei, aflat în nordul Italiei.

Procurorii italieni au găsit dovezi cu însuși părinții fetei ar fi ucis-o pe data de 1 mai 2021.

Practic, părinții au fugit din Milano în Pakistan la foarte scurt timp după aceea.

Astfel, unchiul fetei, doi veri, în complicitate cu tatăl fetei, Shabbir Abbas și mama ei au fost judecați pentru crimă în februarie 2023.

Părinții au fost judecați în lipsă, având în vedere că se aflau în Italia, mama fetei nefiind găsită nici la ora actuală.

Tatăl fetei a fost urmărit de Poliția Italiană, urcat la bordul unui avion militar italian care urma să aterizeze la Roma.

Astfel că premierul italian, Giorgia Meloni a salutat extrădarea bărbatului pentru uciderea cu sălbăticie a fiicei, fiind arestat în satul său natal din estul Punjabului din Pakistan, în noiembrie 2022.

Fiica pakistanezului s-a adaptat stilului occidental și a refuzat să poarte îmbrăcămintea tradițională și, de asemenea, se îndrăgostise de un bărbat, tot de origine pakistaneză, cu care se întâlnea. Părinții fetei îsi doreau să se căsătorească cu un văr din Pakistan.

Așadar, Saman Abbas, fata ucisă, a fost văzută pentru ultima dată pe 30 aprilie 2021, la câteva sute de metri unde a fost îngropată.

Se pare că Saman a fost ucisă prin strangulare.

S-au adus probe șocante, dar și un mesaj transmis de unchiul fetei în care transmitea că treaba a fost bine făcută.

Sursa digi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *