Conferința regională ,,Păstrează-ți libertatea! Traficul de persoane înrobește” 2019

Asociația „Valoare Plus” Bacău organizează a III-a ediție a Conferinței Regionale Păstrează-ți libertatea! Traficul de Persoane înrobește! care va avea loc sâmbătă, 19 octombrie 2019, începând cu ora 9:00, la Teatrul de Vară „Radu Beligan” din Bacău.

Evenimentul va cuprinde prezentări, discursuri, ateliere și dezbateri pe tema traficului de persoane, având ca invitați, printre alții, pe Doyin Adele-Shiyanbola, șefa secției politice a Ambasadei Marii Britanii la București, Dragoș Pătraru, jurnalist și realizator emisiunea Starea Nației, Silvia Tăbușcă, Coordonator al Programului pentru Securitate Umană din cadrul Centrului European pentru Educație și Cercetare Juridică și Annika Svensson, ofițer de poliție comunitară si de prevenire a criminalității în Uppsala, Suedia. 

Conferința se va bucura de participarea a aproximativ 1.000 de elevi și cadre didactice din instituțiile școlare partenere din Municipiul Bacău și alte județe din Regiunea nord-est și este organizată în cadrul proiectului „Stay Free 2.0”, implementat de către Asociația „Valoare Plus” Bacău cu sprijinul Swedish Alliance Mission.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *