Consolidarea Secției de Pediatrie a SJU Bacău, este în plină desfăşurare. Gradul fizic de realizare este de 90%

Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea, împreună cu managerul SJU Bacău, Adrian Popa, au fost la începutul acestei săptămâni pe şantierul de la Pediatrie, unde lucrările de consolidare şi modernizare a clădirii sunt în plină desfăşurare.

Proiectul este integral finanțat de Consiliul Județean Bacău, având o valoare de aprox. 32 milioane lei. La acest moment, gradul fizic de realizare a consolidării clădirii este de 90%, în timp ce amenajările interioare au ajuns la 30%.

„Am prevăzut în bugetul pe anul în curs o alocare de 10 milioane lei pentru acest obiectiv de investiții a cărui finalizare este prevăzută pentru primăvara lui 2022, conform prevederilor contractuale.” a declarat Președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea.

Lucrarea de la Pediatrie complexă şi prevede, pe lângă reabilitarea și consolidarea masivă a clădirii, şi amenajarea celor două săli de chirurgie pediatrică situate la etajul 2. De asemenea, odată cu finalizarea lucrărilor, aici va funcționa un spațiu de joacă şi relaxare pentru copiii internați pe secție.

„Sănătatea este pentru mine şi echipa de la CJ Bacău o prioritate, iar când vine vorba despre sănătatea copiilor trebuie să fim cu atât mai determinați în eforturile noastre.” a încheiat Valentin Ivancea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: