COSMIN NECULA: „A fost o onoare pentru mine să conduc destinele orașului nostru timp de patru ani”

A fost un mandat greu în care a trebuit să găsim soluții la multe probleme nerezolvate, unele de 30 de ani. Am făcut proiecte și am așezat Bacăul cu fața către viitor, pe un drum corect.

Dumneavoastră, oamenii acestui oraș, veți fi singurii care veți judeca, în timp, dacă ceea ce am făcut a fost bine.

Este greu să faci cu bani puțini, fără sprijin și într-un timp scurt proiectele necesare unui municipiu greu încercat de administrații care au pus în plan secund infrastructura de bază, atât de necesară bunei funcționări a oricărui oraș.

Dar sunt împăcat deoarece am făcut tot ceea ce mi-a stat în putere pentru ca orașul nostru să înceapă un nou parcurs.

Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut și care m-ați înțeles că schimbarea în bine necesită timp.

Mulțumesc echipei mele din Primăria Bacău alături de care am lucrat în acești ani.

Mulțumesc colegilor mei din Pro România și tuturor celor care au înțeles că binele oamenilor este mai presus de orice culoare politică.

Mulțumesc familiei mele care mi-a fost alături și m-a iertat, înțelegându-mă că viața de primar înseamnă să te gândești în primul rând la oamenii orașului iar cei dragi să fie în plan secund.

Predau toate proiectele și lucrările aflate în curs de finalizare noului primar și îi urez mult succes. Să îi ajute Dumnezeu în tot ceea ce va face pentru orașul nostru!

Dragii mei, vă asigur că drumul nostru împreună nu se oprește aici și voi continua să sprijin, atât cât voi putea, oamenii și proiectele orașului în care m-am născut, în care am crescut și care mi-a oferit cele mai frumoase momente din viață”, a incheiat Cosmin Necula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *