Depistat de poliţişti în timp ce tranzita ilegal municipiul Bacău, cu aproximativ 130 de kg de trufe

Poliţiştii Biroului Rutier Bacău au depistat un bărbat de 31 ani, din judeţul Botoşani, care, aflându-se la volanul unui autobuz, transporta peste 130 de kg trufe în portbagajul destinat depozitării coletelor, fără documente care să justifice activitatea de transport.

La data de 21 august a.c., în jurul orei 18.00, poliţiştii au oprit pentru control, un bărbat de 31 ani, din judeţul Botoşani, care conducea un autobuz pe strada Micov din Bacău.

Cu ocazia verificărilor specifice, s-a constatat prezenţa, în portbagajul destinat depozitării de colete, a 5 saci în care era transportată marfă pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta aviz de însoţire sau alte documente care să justifice activitatea de transport. În urma verificărilor suplimentare, a rezultat că marfa transportată reprezenta cantitatea de aproximativ 130 kg de trufe. Poliţiştii au sesizat Direcţia Silvică Bacău, reprezentanţii acesteia cântărind cantitatea totală de 139,2 kg trufe, în valoare de aproximativ 18.000 de lei.

În cauză a fost luată o măsură contravenţională în conformitate cu prevederile Legii nr. 12 din 1990 iar cantitatea de trufe a fost confiscată şi predată  Direcţiei Silvice Bacău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *