Dosare penale întocmite de polițiștii băcăuani, pentru conducere sub influența alcoolului

La data de 7 iulie a.c., în jurul orei 13.00, poliţiştii oraşului Buhuşi, la intersecţia străzilor Orbic cu strada Libertăţii, au oprit pentru control o autoutilitară  ce era condusă de către un bărbat de 48 ani, din comuna Gârleni, care emana halenă alcoolică.

Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

La acceaşi dată, în jurul orei 18.00, poliţiştii Biroului Rutier Bacău au depistat în flagrant un bărbat de 29 ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Aprodu Purice din Bacău, având o îmbibaţie alcoolică de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub infleunţa alcoolului sau a altor substanţe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *