Echipajele de poliție, jandarmerie și poliție locală se vor afla în apropierea lăcașelor de cult in perioada Sărbătorilor Pascale

Pentru credincioșii ortodocși  urmează Floriile, iar pentru cei catolici sau din alte culte,  Paștele. Pentru a vă proteja pe dumneavoastră, pentru a vă proteja familia, respectați Ordonanțele Militare      și       ATENȚIE:

– Păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile. Nu transformați febra cumpărăturilor în alt fel de febră. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră. 

Anul acesta renunțați să aprindeți lumânări la cimitir, pentru cei dragi trecuți în neființă. Accesul în cimitire este permis doar pentru oficierea slujbelor de înmormântare și atunci cu respectarea  numărului de 8 persoane. Nerespectarea Ordonanțelor Militare se sancționează cu amendă între 2.000 și 10.000 de lei.

– Bisericile vor transmite oficierea slujbelor prin intermediul mass-media, dar și on line. Rămâneți în casă și păstrați distanțarea socială.

Echipajele de poliție, jandarmerie și poliție locală se vor afla în proximitatea lăcașelor de cult. Respectați Ordonanțele Militare pentru a vă putea bucura sănătoși de miracolul Învierii,

Pentru sănătatea tuturor, respectați Ordonanțele Militare. Cei peste 1.000 de polițiști, alături de care vor acționa jandarmi, polițiști locali și militari sunt în stradă pentru siguranța dumneavoastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *