Facebook, Messenger, Instagram și WhatsApp au căzut la nivel mondial

UPDATE: Spre dimineata toate serviciile apartinand lui Mark Zuckerberg, si-au revenit, acesta postand un mesaj prin care anunta acest lucru: „Facebook, Instagram, WhatsApp și Messenger revin online acum. Ne pare rău pentru întrerupere – știu cât de mult vă bazați pe serviciile noastre pentru a rămâne conectat cu persoanele care vă interesează.”

STIRE INIȚIALĂ: Utilizatorii din România, Norvegia, Grecia, Statele Unite, Mexic, Franţa şi alte ţări ai serviciilor Facebook şi ale aplicaţiilor Instagram, WhatsApp şi Messenger nu şi-au putut accesa luni conturile în diverse părţi ale lumii, a informat portalul Downdetector care citează utilizatorii, transmite şi EFE, conform Agerpres.

Potrivit Business Insider, Downdetector în SUA primise mai mult de 86.000 de reclamații privind pana suferită de Facebook. În România, numărul reclamațiilor pe Downdetector era de aproape 5.000, apogeul fiind atins în jurul orei 19:00.

Într-un mesaj pe Twitter, Facebook transmite: „Suntem conștienți că unii oameni au probleme în a accesa aplicațiile și produsele noastre. Lucrăm la remedierea lucrurilor cât de rapid posibil și ne cerem scuze pentru inconveniență”.

De partea cealaltă Messenger a transmis pe Twitter că „Mercur retrograd a scos ce-i mai bun din noi. Lucrăm la rezolvarea problemei cât de curând posibil și ne cerem scuze pentru inconveniență”.

Și Instagram a transmis tot pe Twitter că „Instagram și prietenii au parte de niște probleme acum, și s-ar putea să aveți probleme în utilizarea lor. Aveți răbdare cu noi, ne ocupăm de ele!”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *