Foișoare de la locul de joacă din cartierul Aviatori, vandalizate

Sâmbătă seara (n.r 25 mai 2019) foișoarele de la locul de joacă Aviatori 2 au fost vandalizate. Elementele de lemn ce delimitează terasa au fost rupte și împrăștiate pe jos.

Locul de joacă a fost dat în folosință în urmă cu două săptămâni, după ce toate echipamentele au fost înlocuite cu unele noi (bănci, coșuri, mese de sah, foișoare, module de joacă pentru cei mici ș.a.), pentru a asigura cetățenilor din zona de Sud a orașului un loc de agrement corespunzător.

De aceea, implementarea sistemului de monitorizare în timp real a spațiilor publice se dovedește nu doar utilă, ci într-adevăr necesară pentru a descuraja astfel de comportamente.
Primele camere de supraveghere au fost montate deja în zona de Nord a municipiului, în apropierea Parcului Nord ( 8 camere ), iar în perioada următoare, vor fi montate echipamente de supraveghere în: zona Parcului Cancicov (16 camere), zona Aviatori (8 camere), zona Parcului Catedralei (8 camere), zona Bazin Înot – Parc Olimpic (8 camere), zona Parc Gherăieşti (16 camere), a declarat Nicolae Zaharia, directorul Societății de Servicii Publice Municipale Bacău.

”Mulțumim cetățenilor care ne-au semnalat și semnalează în continuare astfel de cazuri, pentru ca instituțiile abilitate să intervină la timp. Implicarea civică este principalul instrument la care putem face apel pentru a ne asigura că vom beneficia corespunzător de investițiile publice menite să îmbunătățească confortul urban și condițiile de viață ale cetățenilor.”, a mai declarat Zaharia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: