Gestionează inteligent bullyingul în școală. Fii Ș I C nu M.O.J.I.C. !

Universitatea George Bacovia, Academia C.L.A.R și Școala Gimnazială ”Ion Creangă” organizează o conferință adresată părinților și profesorilor care își doresc să afle metode psihologice de gestiune a bullying-ului scolar.

Școala Gimnazială Ion Creangă a înscris la Swimathon Bacău 2018 proiectul „Fii Ș.I.C, nu M.O.J.I.C” (mincinos, ofensiv, jignitor, impertinent, critic). Scopul proiectul este să vorbească despre violență, să găsească soluții, metode și mecanisme de exprimare a sentimentelor negative între cei mici, altele decât cuvinte care dor, atitudini care sfidează sau alte forme de conflict.

În data de 22 iunie 2018, copii și adulți înotau pentru această cauză. Acum, câteva luni mai târziu, vedem rezultatele muncii lor din acea zi.

Dacă ești și tu interesat să afli mai multe informații despre gestiunea bullying-ului în școli, te așteptăm joi, 28 martie, începând cu ora 16:00 la Universitatea „George Bacovia”.

Intrarea este liberă însă pentru o bună desfășurare a evenimentului te rugăm să completezi următorul formular – https://bit.ly/2GzdZdW

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *