Gimnastele de la SCM Bacău, prezente la Cupa „Mica gimnastă” la Bârlad

Și în acest an, secția de gimnastică din cadrul Clubului Sportiv Școlar (CSS) Bârlad a derulat proiectul interjudețean „Minigim – Copiii de azi, campionii de mâine”. Una dintre principalele activități ale proiectului a fost o competiție de profil adresată micuțelor gimnaste cu vârsta cuprinsă între 5 – 8 ani. Este vorba despre Cupa „Mica gimnastă”, aflată la a doua ediție, ce s-a desfășurat sâmbătă, 29 februarie, în sala de gimnastică „Andreea Răducan” Bârlad.

În total, au participat 105 mici sportive de la CSM Onești, CSS Focșani, CS „Nadia Comăneci” Onești, CSS Buzău, PC Timișoara, CS „Phoenix” Târgoviște, CSS Bârlad,
SCM Bacău, a fostprezent cu un nr destul de numeros de viitoare campioane coordonate de antrenorii Agop Corneliu, Agop Vasilica, Dumitru Răzvan și Păun Mirela.

„Proiectul interjudețean «Minigim – Copiii de azi, campionii de mâine» își propune dezvoltarea experienței psiho-motrice și abilităților competiționale ale sportivelor cu vârste cuprinse între 5-8 ani, în vederea stimulării motivației pentru practicarea gimnasticii. Pe lângă această competiție, gimnastele implicate în proiect participă și la schimburi de experiență cu alte cluburi și la activități sportive în aer liber, ce sunt planificate până în luna iunie”, ne-a declarat Ana Maria Iordache, șefa catedrei de gimnastică din cadrul CSS Bârlad.

Sursa: monitoruldevaslui.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *