Amenzi de peste opt mii de lei date de Poliția Locală în weekend-ul 1-3 februarie

În perioada 01 – 03.02.2019, polițiștii locali din cadrul Biroului Siguranță Rutieră au acționat pe raza municipiului Bacău, în conformitate cu competențele conferite de Legea nr.155/2010, cu acest prilej fiind aplicate un număr de 35 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 8.395 lei.

Au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea regulilor privind circulația pe drumurile publice (8 sancțiuni – O.U.G nr 195/2002), pentru abateri privind accesul, circulația, staționarea și parcarea diferitelor categorii de vehicule (21 sancțiuni – H.C.L. nr. 305/2018) și alte acte normative aflate în competență (6 sancțiuni).
De asemenea, în perioada mai sus menționată polițiștii locali au fost angrenați în 22 activități de fluidizare a traficului rutier, acționând cu preponderență în intersecțiile aglomerate pentru asigurarea unor condiții optime de siguranță rutieră pe străzile din municipiu.

În acest sens, Biroul Siguranță Rutieră recomandă tuturor participanților la trafic să manifeste disciplină și atenție sporită în trafic cu respectarea prevederilor legale în vigoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *