Investiții noi la Colegiul Tehnic de Comunicații „Nicolae Vasilescu Karpen”

Vineri, 31 Mai 2019, la ora 12.30, la Colegiului Tehnic de Comunicaţii Nicolae Vasilescu Karpen Bacău s-a desfășurat festivitatea de inaugurare a noilor cabinete (medical şi stomatologic) precum şi a Sistemului de Alimentare cu apă pentru irigarea spaţiilor verzi, din campusul şcolar.

Amenajarea celor două cabinete a început în Noiembrie 2018 şi s-au finalizat în martie 2019. În tot acest timp s-au realizat lucrări de arhitectură, instalaţii electrice, termice şi sanitare, dotare completă cu echipamente medicale si mobilier.

Pentru Sistemul de Alimentare cu apă pentru irigarea spaţiilor verzi lucrarea a fost realizată în perioada 2017 – 2019 şi cuprinde un puţ forat, o staţie de pompare subterană şi o reţea de distribuţie dispusă subteran şi suprateran, către toate spaţiile verzi din incinta campusului, prevazută pe traseu cu hidranţi de grădină cu aspersoare şi linii de udare prin picurare.

Valoarea totală a investiţiei este de peste 37.000 euro, iar finanțarea a fost asigurată de Primăria Bacău, Colegiul Tehnic de Comunicații ,,Nicolae Vasilescu-Karpen” și Asociația „ Karpen 2010”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *