Mașina de la Google in Bacău. Se actualizează imaginile din Google Maps

Mașinile Google Street View vor străbate România în această vară, pentru a actualiza imaginile din țara noastră disponibile pe Google Maps Street View.  Marți 1 octombrie, a fost prezenta si pe strazile din Bacău fiind surprinsa la treaba.

Anul acesta, imaginile vor fi preluate de masinile care utilizeaza cea mai recentă versiune de cameră pentru imagini la 360o. Noua tehnologie de fotografiere utilizată de mașinile Google permite realizarea unor imagini mai precise și de calitate.

Alături de mașini, echipele Street View vor avea la dispoziție pentru preluarea de imagini și dispozitivul trekker. Acesta va fi folosit în 31 de orașe din România, pentru fotografierea trotuarelor, zonelor pietonale, parcurilor și altor obiective publice unde mașinile nu au acces. Lista orașelor unde va fi folosit trekker-ul: București, Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Constanța, Galați, Brașov, Ploiești, Brăila, Oradea, Bacău, Arad, Pitești, Sibiu, Târgu-Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Piatra Neamț, Drobeta-Turnu Severin, Târgu Jiu, Tulcea, Târgoviște, Bistrița, Reșița, Slatina, Focșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: