Mașinile abandonate sau fără stăpân, în atenția polițiștilor locali

Miercuri, 20 ianuarie, polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră și Eliberare Permise de Liberă Trecere au desfășurat o acțiune care a vizat identificarea autoturismelor abandonate sau fără stăpân care au fost lăsate în diverse locuri de parcare sau pe domeniul public.

Zonele vizate au fost cartierele Republicii, Cornișa Bistriței, Milcov, Bistrița Lac, Mioriței, Bacovia și Ștefan cel Mare. Cu ocazia activităților desfășurate au fost depistate ca fiind posibil abandonate 40 autovehicule, dintre care 21 fără stăpân și 19 abandonate.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, pentru 24 din vehiculele identificate au fost întocmite documente de constatare și aplicate somații. Aceste somații informează deținătorii acestora că în termen de 10 zile de la afișare trebuie să elibereze locul respectiv, în caz contrar vor începe demersurile necesare pentru declararea autovehiculelor abandonate care vor fi ridicate de U.A.T.

Acțiunile vor continua și în perioada următoare, scopul este eliberarea locurilor de parcare ocupate de mașini abandonate sau fără stăpân.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *