Membrii “Caravanei montane de informare si promovare a programelor de investiții în zona montană” în vizită la Prefectura Bacău

Prefectul județului Bacău, doamna Maricica Luminița Coșa, a primit astăzi, 25 iunie 2019, la ora 9.00, o echipă de lucru din partea Ministerului Agriculturii, din cadrul “Caravanei montane de informare si promovare a programelor de investiții în zona montană”.

Membrii echipei, Tiberiu Ștef (Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale) și Dumitru Șovea (Agenția Națională a Zonei Montane), se deplasează în țară în vederea informării și promovării programelor MADR în zonele cu incidență montană și identificarea problemelor din aceste zone.
Au participat: reprezentanți ai Direcției Agricole Județene, UAT-urilor din zona montană a județului Bacău (fermieri, asociați, federații, cooperative, societăți comerciale, reprezentanți din cadrul primăriilor).

În cadrul întâlnirii au fost prezentate structurile teritoriale ale Agenției Naționale a Zonei Montane, noua delimitare a zonei montane, stadiul actual al programului de încurajare a investițiilor în zona montană, modul de dobândire a dreptului de utilizare a mențiunii de calitate facultativă – “produs montan”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: