„Am mocheta mea, si mă mândresc cu ea”

Luni, 8 aprilie 2019, la sediul Consiliului Județean Vrancea, a avut loc deschiderea oficială a evenimentului Întâlnirea grupului de lucru la nivel de experți din cadrul Rețelei europene de administrație publică (EUPAN), organizat de Consiliul Județean Vrancea în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Agenția Națională a Funcționarilor Publici și Institutul Național de Administrație.

Deoarece luni la Focşani a plouat, experţii care au ieşit din sediul Consiliului Judeţean Vrancea si  inainte de a urca într-un autocar în vederea efectuării unei excursii în judeţ, au păşit pe fâşii de covoare întinse pe spaţiul verde care fac trecerea dintre trotuar si carosabilul de pe Bulevardul Unirii.

Dupa cele aparute in mass-media despre aceasta intamplare a venit si dreptul la replica al presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan:
„Probabil le-au pus acolo ca să nu se murdărească autocarul în interior. Era noroi pe jos şi în autocar sunt şi doamne cu tocuri” a declarat Ionel Cel Mare, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vranc“Preşurile” respective, aflate în dotarea oricărui autocar, au fost aşezate din proprie iniţiativă de către şoferi ca modalitate de eliminare a disconfortului cauzat de vremea nefavorabilă, pentru a permite membrilor delegaţiei să urce în condiţii decente în mijlocul de transport. Departe de a fi deplasat, acesta a fost un gest de minimă eleganţă şi ospitalitate, mai ales faţă de doamnele prezente la eveniment. Deşi momentul menţionat nu s-a consumat în prezenţa domnului Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, tonul articolului, tendenţios şi denigrator induce în eroare opinia publică, aducând prejudicii de imaginie instituţiei Consiliului Judeţean Vrancea şi, implicit, reprezentantului legal al acesteia, respectiv preşedintelui Marian Oprişan”, se arată în comunicatul de presă al CJ Vrancea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: