Motoriștii din Bacău organizează o paradă de închidere a sezonului moto pentru 2023

Toți pasionații de motocilete din Bacău, care și-au dat numele de „Motoriștii”, au pregătit o surpriză în acest weekend și organizează o paradă specială de închidere a sezonului moto pentru anul 2023.

Acest eveniment va avea loc duminică, 5 noiembrie 2023, la ora 11:00 și va porni din Piața Tricolorului, de lângă Casa de Cultură din Bacău.

Băcăuanii sunt rugați de către organizatori să respecte forțele de ordine pentru a asigura un traseu sigur și ordonat pentru participanți.

De asemenea, și motocicliștii sunt rugați să aibă în vedere atât propria lor siguranță, cât și a participanților la trafic.

Pentru acest eveniment va fi amenajată o zonă specială de parcare, în fața Pieței Tricolorului, pentru a facilita organizarea evenimentului.

Așadar, la eveniment sunt invitați atât posesorii de motociclete cât și cei care vor să participe pentru a se bucura de o atmosferă prietenoasă și de un spectacol moto de excepție.

Acest eveniment se vrea unul plin de entuziasm și camaraderie, care încurajează condusul responsabil și respectarea regulilor de circulație printr-o atitudine sigură și conștientă în comunitatea moto.

Sursa desteptarea.ro

Redactori RadioEasy: Miruna Goci/Andrei Goci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *