„Night Ride 6” – Ora Pământului 2019 pe bicicletă

Primul eveniment pe care si-l propune platforma Bacauanii vor piste pentru biciclete anul acesta este unul cu totul și cu totul special deoarece s-a ales organizarea sub egida campaniei internaționale #EarthHour.

Sunteți invitați sâmbătă să stingeți lumina, să scoateți toate electronice din priză și să pedalăm împreună pe străzile orașului, fix în Ora Pământului, începând cu ora 20:30, la cea de-a șasea ediție Night Ride!

Se dă adunarea începând cu 20:15 în Piața Tricolorului, de unde la ora 20:30 se va pleca pe traseul Statuia lui Ștefan cel Mare – Piața Centrală – Insula de Agrement – Subex – Tic-Tac – Războieni – Pasajul Subteran – Oituz – Energiei – Mioriței – Banca Națională – Centru – parcarea de la Ciupercuțe.

Earth Hour, cea mai mare mișcare voluntară de mediu, va reuni încă o dată milioane de oameni din întreaga lume care-și arăta angajamentul față de Planetă. Ora Pământului 2019 este un moment-cheie pentru oameni, companii, autorități să își folosească puterea pentru a face schimbări la nivel personal, dar și la nivel global, încât să protejeze natura de care depinde bunăstarea și dezvoltarea umanității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *