PERSOANE DEPISTATE DE POLIȚIȘTII LOCALI CONSUMÂND SUBSTANȚE INTERZISE

Sâmbătă, 28.03.2020, în jurul orelor 17.25, polițiștii locali au fost sesizați prin Dispeceratul Poliției Locale a Municipiului Bacău că, în spatele unui bloc din strada Ștefan cel Mare, două persoane, ce se află într-o mașină, au un comportament nefiresc.

În urma verificărilor efectuate de către polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei, a fost identificat autoturismul în care se aflau două persoane de sex masculin, G. Ș. în vârstă de 28 ani și C.G. de 27 ani, ambii cu domiciliul în municipiul Bacău, care aveau un comportament neobișnuit și fumau țigări în interiorul autoturismului.

La vederea agenților locali, persoanele în cauză, au declarat că și-au confecționat două țigări artizanale pe care le-au consumat în interiorul autoturismului.

Urmare a controlului amănunțit efectuat de polițiștii locali aceștia au mai depistat alte resturi de țigări confecționate, precum și câteva comprimate fără ambalaj.

În acest caz polițiștii locali au luat măsura întocmirii documentelor procedurale de constatare a infracțiunii flagrante, faptă prevăzută de art. 359 din Codul Penal, și de predarea a persoanelor și bunurilor găsite asupra lor Secției 2 Poliție Bacău, în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *