Pisicile Roșii Măgura-Selena Constanța 0-1! Astăzi n-au putut mai mult.

A inceput returul ligii a 2-a a campionatului de fotbal feminin si echipa bacauana Pisicile Rosii Magura a intalnit azi echipa constanteana Selena pe stadionul „Lucretiu Avram” incepand cu ora 11.00.

Dupa ce in tur „pisicile” au fost invinse cu 2-1 la Constanta, fetele isi doreau o revansa si cele 3 puncte ce puteau sa-i asigure parasirea ultimului loc din clasament. Dupa un inceput timid al bacauancelor si fara a lega prea bine jocul, constantencele au inscris dupa o balbaiala a apararii fetelor lui Cojocaru. La pauza echipa constanteana a intrat la vestiare cu un 1-0 fragil si inca mai erau sperante pentru a intoarce rezultatul.

Din pacate in cea de-a doua repriza bacauancele au continuat jocul slab si oboseala inceputului de retur s-a resimtit, pierzand mingi usoare si nereusind sa ajunga prea des in fata portii adversarelor de astazi. Desi indicatiile tactice ale lui Catalin Cojocaru se auzeau din tribune, echipa „pisicilor” n-a reusit sa schimbe rezultatul pana la final.

S-a incheiat cu scorul final de 1-0 pentru Selena Constanta si urmeaza meciul de la Iasi cu Navobi, echipa ce a pierdut azi cu echipa fetelor din Targu Mures. Daca vor invinge in deplasarea de la Iasi bacauancele ar putea urca un loc in clasament. Dupa 8 etape, Pisicile Rosii Magura ocupa locul 8 in clasament (ultimul) cu 4 puncte si fara a bifa vreo victorie in palmares.

Autor: Radu Dănuț

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: