Poliția Locală Bacău continuă monitorizarea găștilor de cartier

Că urmare a sesizărilor primite de la cetățenii municipiului și a autosesizărilor din teren, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Evidența Persoanei continuă acțiunile pe linia asigurării unui climat de ordine și liniște publică privind identificarea și depistarea grupurilor de tineri de tip „colț de stradă”/„scară de bloc”, care se formează în anumite zone din municipiu, creând un sentiment de nesiguranță și disconfort în rândul cetățenilor.

În acest context, miecuri 6 februarie între orele 06:00- 14:00 a fost desfășurată o acțiune care a vizat zona centrală, zona Gării, cartierul CFR și Șerbănești, fiind legitimate cu acest prilej, un număr de 22 persoane și aplicate un număr de 7 sancțiuni contravenționale în cuantum de 300 lei, pentru diverse abateri prevăzute de Legea nr. 61/1991 republicată.

Poliția Locală a Municipiului Bacău va continua monitorizarea situațiilor care crează un real disconfort cetățenilor, orice problemă de acest gen putând fi semnalată la numărul scurt 0234/986 sau la sediul instituției din strada I.L. Caragiale, nr. 2.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: