Polițiștii, la datorie și de Florii. S-au suplimentat efectivele care vor fi prezente în stradă în această perioadă

Peste 180 de poliţişti se vor afla în stradă, în județul Bacău, suplimentar faţă de dispozitivul curent, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea producerii oricăror evenimente negative, cu prilejul Floriilor de cult Ortodox.                       

Poliţiştii băcăuani vor acţiona suplimentar faţă de cei care se află în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, numărul patrulelor fiind suplimentat mai ales în apropierea lăcașurilor de cult și în stațiunile turistice, precum și în alte zone aglomerate.

Astfel, în ziua de 25 aprilie, peste 180 de poliţişti, de la ordine publică, structurile de poliţie rutieră, polițiști de investigații criminale şi poliţişti de la alte structuri, se vor afla în stradă, în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică, precum şi în proximitatea lăcaşurilor de cult.

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, se vor organiza patrule de siguranță publică, atât pedestre cât și auto.

Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice. Pe drumurile publice, pe principalele artere din zonele turistice, pe traseele de acces către aceste zone, precum şi în zona lăcaşelor de cult religios, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză, fiind amplasate, în trafic, în acest sens, aparate radar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *