Probleme tehnice la Aplicația DSU

Departamentul pentru Situatii de Urgenta informeaza populatia că urmare a unor probleme tehnice, a fost afectată baza de date a Aplicației DSU, astfel încât nu au putut fi recuperate informații din ultimele trei luni. În acest moment, specialiștii din domeniu investighează cauza acestor probleme tehnice și s-au dispus deja măsuri pentru remedierea situației și pentru ca aceste probleme să nu se mai repete.

În prezent, Aplicația DSU este funcțională, iar în cel mai scurt timp, va fi încărcată cu știri și articole de actualitate.

Totodată, în măsura în care vor apărea alerte meteo nowcasting, care să intereseze populația, operatorii noștri vor proceda la postarea acestora pe aplicație, iar cei peste 850.000 de utilizatori vor primi în timp real toate aceste informații, atât în secțiunile “Noutăți” și “Alerte”, cât și în secțiunea “Informații utile”.

Reamintim tuturor că Aplicația DSU este aplicația oficială a Departamentului pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și pune la dispoziția cetățenilor un instrument rapid de informare și de raportare a situațiilor critice. Aplicația DSU poate fi descărcată gratuit de pe AppStore și Google Play.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *