Rata de incidență in municipiul Bacău este de 2,92. Cafenelele rămân în continuare închise la interior

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bacău, s-a reunit în ședință duminică, 18 aprilie 2021, și a constatat incidența ratei cumulate a cazurilor pe fiecare localitate, inclusiv municipiul Bacău.

În acest sens, potrivit Anexei la HCJSU 53/18.04.2021 următoarea reevaluare pentru municipiul Bacău va avea loc pe data de 02.05.2021. Până la acea dată, se aplică măsurile prevăzute de HG 432/08.04.2021, cu alte cuvinte, activitățile in interiorul restaurantelor sau evenimentele cu public, în interior, sunt suspendate pentru următoarele 14 zile, până la reevaluare.

„Solicităm persoanelor juridice din domeniile menționate, care intră sub incidența acestor prevederi sa se conformeze, în caz contrar riscând suspendarea autorizației de funcționare. Acest lucru a fost deja dispus pentru societățile care au decis pe cont propriu sa redeschidă activitatea, fără a tine cont de deciziile Comitetului Județean.” a transmis prefectul judetului Bacau, Leonard – Ioan BULAI. Același apel este adresat si cetățenilor, de a respecta în continuare masurile dispuse de Ministerul Sănătății.

Masurile sunt valabile și pentru instituțiile de cultură sau organizatorii de spectacole.

Atașam anexa la Hotărârea CJSU Bacău 53/18.04.2021 pentru a vedea calendarul la care se va face reevaluarea pentru fiecare dintre localitățile vizate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: