S-a dat startul proiectului „Cu și despre tineri – Cu și fără dizabilități” al Centrului Daniel

Echipa Centrului Daniel, a dat deja startul noului proiect – grupul de socializare „Cu și despre tineri – Cu și fără dizabilități”, iar marti 3 martie a avut loc prima întâlnire cu tinerii.

A fost un inceput timid, cu doar 4 tineri, dar promițător și cu foarte multe idei. Tinerii s-au cunoscut, au discutat, au schimbat păreri și și-au stabilit noi idealuri, totul pentru o dezvoltare personală cât mai benefică lor. A fost luata in calcul si o posibilă ieșire la un suc sau la cinema. Lucru pe care spera să îl punem în practică curând.

Fiind prima întâlnire, a asistat si o parte din echipa centrului, pentru a-i încuraja și a le prezenta oportunități ajutătoare pentru un trai cât mai armonios și constructiv.

Ziua de desfășurare a grupului a devenit flexibilă, tocmai pentru ca toți tinerii care vor să se alăture proiectului să se poată bucura de el. Pentru săptămâna viitoare cand se va desfasura următoarea întâlnire, care, cel mai probabil, va avea loc marți 10 martie, de la ora 14:30, când grupul se va extinde, numărând 6 tineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *