S-a lansat Apple Pay în România! Ce bănci acceptă noul sistem de plată și cum îl configurăm?

Ce este și cum funcționează Apple Pay?
Apple Pay este simplu și funcționează cu dispozitivele Apple pe care le folosești zilnic. Poți să faci cumpărături securizate în magazine, în aplicații și online. Așa că este la fel de simplu ca atunci când îți folosești cardul fizic. Și este și mai sigur.

Imagine similară

Folosește Apple Pay pentru a efectua achiziții în tot felul de aplicații. Plătește pentru o cameră de hotel sau o nouă pereche de pantofi sport printr-o simplă atingere. Finalizarea cumpărăturilor este simplă și sigură.

Atunci când faci cumpărături online în Safari de pe iPhone, iPad sau Mac, poți să folosești Apple Pay fără să creezi un cont sau să completezi formulare lungi. Iar cu Touch ID pe MacBook Air sau MacBook Pro, poți să plătești printr-o simplă atingere, mai rapid, mai ușor și mai sigur ca niciodată.

Modul mai sigur de a plăti.
Atunci când cumperi ceva, Apple Pay folosește un număr specific dispozitivului și un cod unic de tranzacție. Așa că numărul cardului tău nu este niciodată stocat pe dispozitivul tău sau pe serverele Apple, iar când plătești, informațiile pentru cardul tău nu sunt niciodată transmise de Apple către comercianți.

Ține-ți achizițiile confidențiale.
Atunci când plătești cu un card de debit, de credit sau prepaid, Apple Pay nu păstrează informațiile cu privire la tranzacție care te pot identifica.

Ce bănci acceptă Apple Pay?
Apple Pay funcționează cu carduri de credit, debit și prepaid de la băncile naționale.

Cum configurez Apple Pay?
În aplicația Wallet de pe iPhone-ul tău, atinge semnul ”+”, adaugă cardul și gata!

Imagini pentru apple pay

Cum folosesc Apple Pay?
Folosește Apple Pay la comercianții care acceptă plata prin card contactless și/sau Apple Pay. Urmărește pe POS unul dintre aceste două simboluri atunci când vrei să faci plata:

Pentru iPhone-uri cu senzor de amprentă Touch ID, trebuie să apeși cu degetul pe senzor când faci plata, apoi să apropii telefonul de POS.

Imagini pentru apple pay

Iar pentru modelele de iPhone cu deblocare facială, trebuie să apeși pe butonul On/Off de 2 ori consecutiv, lași telefonul să îți scaneze fața, apoi apropii telefonul de POS.

Spor la cumpărături!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

error: