„Sâmbăta Gandhi tăcea”, un spectacol prezentat de Teatrul „Bacovia”, în regim exclusiv online

Teatrul Municipal „Bacovia” va difuza în zilele de 23 și 24 martie 2021, de la ora 17, spectacolul „Sâmbăta Gandhi tăcea” în regim exclusiv online.

„Sâmbăta Gandhi tăcea”, după Anastasia Bukreeva, traducere, Raluca Rădulescu, în regia artistică a lui Aleksandr Ogariov a avut premiera în 2020, în luna februarie, însă din cauza pandemiei, spectacolul nu s-a mai jucat. În plus, din cauza normativelor, spectacolele cu distribuții mari nu au mai fost permise.

„În fiecare generație există în inimile adolescenților această necesitate, să anuleze minciuna care s-a adunat până la ei. Și autorul nostru de față propune o altă abordare, una în care personajul nu se bate, nu se revoltă, ci din contră, se întoarce în interiorul lui”, a declarat Aleksandr Ogariov, regizorul spectacolului.

Asistent regie & traducere simultană: Daniela Vrînceanu, scenografia este semnată de Clara Pop, coregrafia de Mariana Gavriciuc, iar light designul de Adrian Buliga.

Din dubla distribuție fac parte: Mot – Tudor Hurmuz, Lisa – Daniela Vrînceanu, Tata / Părintele 1 – Matei Bogdan / Valentin Braniște, Mama / Părintele 2 – Florina Găzdaru / Eliza Noemi Judeu, Bunicul – Ion Goranda, Katia – Bianca Babașa, Tanti Lena – Andreea Darie, Doctorul – Ștefan Alexiu, Individul – Vlad Nicolici, Karamelka – Minodora Broscoi.

Pe 23 martie, se va difuza spectacolul cu distribuția Eliza Noemi Judeu și Valentin Braniște și pe 24 martie, cel cu distribuția Florina Găzdaru și Matei Bogdan.

Sala de spectacole deschisă online nu are limite, nu este condiționată de distanțarea socială sau de purtarea măștii.

Achiziția unui bilet va costa 35 de lei, iar streamingul va fi disponibil în ziua difuzării, în intervalul 17.00-24.00.

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul „Teatrului Municipal Bacovia”, la secțiunea bilete online. În momentul achiziției, veți primi linkul de vizionare care va fi disponibil în intervalul menționat. Un spectacol recomandat minorilor care au împlinit 16 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *