Se suspendă activitatea de examinare pentru obținerea permisului de conducere incepând cu 17 martie pentru 30 de zile

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor  informează că, începând cu data de 17.03.2020,  se suspendă activitatea de examinare pentru obținerea permisului de conducere, proba teoretică și proba practică,  la nivel național,  pentru o perioadă de 30 de zile,  cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția situației  actuale.

            Persoanele programate în această perioadă vor fi reprogramate ulterior, cu informarea acestora în timp util,  de către serviciile publice comunitare,  prin site-ul www.drpciv.ro, site-urile Instituției Prefectului și cu sprijinul  mass-mediei centrale și locale. 

            Detalii suplimentare vor fi comunicate la finalizarea perioadei de suspendare și/sau de încetare a situației de urgență,  la nivel național. 

            De asemenea, pentru respectarea măsurilor privind evitarea aglomerarii la ghisee și dezinfectarea zonelor/spațiilor destinate publicului, programul  de lucru cu publicul se va prelungi  la toate serviciile publice comunitare teritoriale până  la orele 19.00. 

            Vă rugăm respectați comunicările anterioare privind accesul în incinta sediilor serviciilor publice comunitare și indicațiile oferite de personalul acestora.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *