Șoferii vor putea să profite! Încă 3 luni în care pot circula cu polița falimentară Euroins

ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară) a decis la începutul lunii august că vrea să acorde mai mult timp șoferilor pentru a-și încheia polița RCA, în cazul în care s-au asigrat la Euroins.

Astfel, se vine în ajutorul asiguratorilor și nu-i împovorează cu un număr mai mare de polițe RCA.

Termenul de 90 de zile care s-a acordat polițelor încă în vigoare de la Euroins va produce o pagubă și mai mare acestui faliment, prin eventualele daune pe care șoferii le vor produce.

Această inițiativă a AFS este adresată celor care, în mod normal, aveau polițele valabile până la 8 decembrie și s-a propus ca formă de ordonanță de urgență, fiind publicată pe site-ul Ministerului Finanțelor.

Se pare că și în aceste condiții, presiunea pe Fondul de Garantare a Asiguraților (FGA) nu face altceva decât să crească.

Având în vedere creșterea numărului de accidente, presiunea pusă pe FGA se face resimțită și în buzunarele noastre, în condițiile în care mulți șoferi circulă regulamentar, fără a provoca accident, cu bonusul maxim, dar care scoate an de an din buzunar, pe putin 1.000 de lei pentru polița obligatorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *